Kolageno nauda jūsų sveikatai: kuris kolagenas geresnis? - MB Belly Mood

Kolageno nauda jūsų sveikatai: kuris kolagenas geresnis?

Kolagenas yra vienas svarbiausių baltymų mūsų organizme, atsakingas už odos, sąnarių, plaukų ir nagų sveikatą. Tačiau, su amžiumi mūsų organizmas pradeda gaminti vis mažiau kolageno, todėl svarbu jį papildyti iš išorės. Šiame straipsnyje aptarsime kolageno naudą ir kuris kolagenas yra geresnis – galvijų ar jūrinis.

Kolageno nauda

  • Odos sveikata: Kolagenas padeda išlaikyti odos elastingumą ir drėgmę, mažina raukšlių atsiradimą bei suteikia odai jaunatvišką išvaizdą.
  • Sąnarių ir kaulų sveikata: Kolagenas padeda palaikyti sąnarių lankstumą ir stiprumą, mažina sąnarių skausmus bei uždegimus. Taip pat stiprina kaulus, mažindamas jų trapumą.
  • Plaukų ir nagų stiprumas: Papildomas kolagenas skatina plaukų bei nagų augimą, stiprina juos bei mažina lūžinėjimą.
  • Raumenų masė: Kolagenas padeda palaikyti ir didinti raumenų masę, ypač svarbus vyresnio amžiaus žmonėms.

      Galvijų ar jūrinis kolagenas?

      Renkantis kolageno papildus, dažnai kyla klausimas, kuris kolagenas yra geresnis – galvijų ar jūrinis? Abu šie kolagenai turi savo privalumus, tačiau jūrinis kolagenas turi keletą pranašumų:

      • Aukštesnis absorbcijos lygis: Jūrinis kolagenas turi mažesnę molekulinę struktūrą, todėl jis yra geriau įsisavinamas organizmo.
      • Ekologiškumas: Jūrinis kolagenas yra dažnai laikomas ekologiškesniu pasirinkimu, nes jis gaunamas iš žuvų odos, kaulų ir žvynų, kurie dažnai būna žuvininkystės šalutiniai produktai.
      • Hipoalerginis: Jūrinis kolagenas dažnai sukelia mažiau alerginių reakcijų nei galvijų kolagenas.

        Matcha su kolagenu – dviguba nauda

        Belly Mood siūlo ypatingą produktą – matcha su jūriniu kolagenu. Šiame produkte yra 70% organinių matcha miltelių ir 30% jūrinio kolageno, suteikiančio dvigubą naudą Jūsų sveikatai. Taip pat, tobulas, šio produkto, santykis leidžia mėgautis matcha, nejaučiant skonio pakitimo dėl joje esančio kolageno.

        Matcha su jūriniu kolagenu:

        • Energija ir atsipalaidavimas: Matcha suteikia natūralios energijos ir ramina protą.
        • Sveika oda, plaukai ir nagai: Jūrinis kolagenas padeda išlaikyti odos elastingumą, stiprina plaukus ir nagus.
        • Antioksidantai ir detoksikacija: Matcha yra gausu antioksidantų, kurie padeda kovoti su laisvaisiais radikalais ir detoksikuoja organizmą.

        Išvada

        Kolagenas yra būtinas mūsų organizmui, ypač norint išlaikyti jaunatvišką išvaizdą ir gerą sveikatą. Na, o, būtent, jūrinis kolagenas yra geriau įsisavinamas ir ekologiškesnis pasirinkimas. Belly Mood matcha su jūriniu kolagenu – tai puikus būdas organizmą aprūpinti ne tik dideliu kiekiu antioksidantų, bet ir gerinti odos, plaukų bei nagų būklę. Išbandykite dabar! 

        Mėgaukitės sveikais ir skaniais gėrimais su Belly Mood!

        Grįžti į tinklaraštį

        Rašyti komentarą

        Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.